https://www.tanczosanita.com

MENYECSKERUHA

INFORMÁCIÓK, TERVEZÉSSEL ÉS KÉSZÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN:

A TANCZOS Menyecske ruha, Koszorúslány ruha a megrendelő igényei szerint készül el, egyedi tervezés és kivételezés alapján. A konzultációs folyamat alatt a menyasszonnyal együtt alakítjuk, választjuk meg a ruha vonalvezetését, anyagát, díszítőelemeit és annak költségvetését.

A tervezés akár a menyasszony által hozott elképzeléséből is kiindulhat.

Készítési idő ezen típusú ruhákra: 1-3 hét.
Amennyiben a menyasszony külföldről érkezik, lehetőség szerint számára legmegfelelőbben lesz kialakítva mind a konzultációs és próba szoros időszaka.

Így akár 1 hét alatt is elkészülhet az általa kért ruha.
Az e-mailen és üzenetben küldött ruhafotókra a készítési árban hozzávetőleg érkezik vissza a válasz mert kép alapján kizárólag csak így lehet meghatározni.

A pontos ár, melyet egy személyes konzultáció során a Tervező Veled együtt átbeszélve állítja össze, közösen kiválasztva az alapanyagot és eldöntve a készítési technológiát, valamint figyelembe véve az Általad kialakított keretösszeget.
Viszont ha kiforrott elképzelésed van, kérlek küld el annak fotóját a tanczos@tanczosdesigner.com e-mail címre, vagy a TANCZOS Facebook oldal Messenger üzenetbe.

Azonban ha tanácstalan vagy akkor kérj időpontot személyes konzultációra a TANCZOS Műerembe a ☎️+36-20/255-1210 telefonszámon, ahol a Tervező egyénileg foglalkozik Veled.

Kattints a gombokra: