https://www.tanczosanita.com

MENYASSZONYI RUHA + CSOMAGOK

Kattints a GALÉRIA gombra, hogy lásd a Menyasszonyi ruhákat.

A menyasszonyi ruháim a megrendelő igényei szerint készülnek el, egyedi tervezés és kivételezés alapján. Amikor Veled, mint menyasszonnyal konzultálok, a beszélgetésünk egész folyamata alatt együtt alakítjuk és választjuk meg a Számodra legelőnyösebb ruha vonalvezetését és annak formavilágát, díszítőelemeit és ami a legfontosabb az ezzel járó költségvetést. A tervezés sok mindenből kiindulhat, akár az Általad hozott képi/fotó gyűjteményedből, melyet inspirációként mutathatsz meg nekem, ez egy jó kiindulási pont. Mivel számomra az a legfontosabb, hogy az elképzeléseidhez, álmaidhoz legközelebb álló ruha valósulhasson meg. 

Amennyiben ha külföldről érkezel, mert az életed színtere oda köt, akkor lehetőség szerint  úgy alakítjuk ki a konzultációra és a próbákra vonatkozó időszakot, hogy annak könnyedsége és élménye ugyanúgy megélhető legyen Számodra, mintha néhány kilométerről jöttél volna el hozzám. Mivel számtalan esetben előfordult már, hogy külföldről érkezett menyasszony, így kapacitásunk és logisztikánk teljesen felkészült. A menyasszony kérésére akár 1 hét alatt is elkészül az álomruha.

Menyasszonyoknak információ a tervezéssel és készítéssel kapcsolatosan:

Előzetesen úgy döntesz, első körben e-mail, vagy Facebook üzenetben küldesz ruhafotót, akkor a készítési árral kapcsolatban hozzávetőleg érkezik vissza a válasz, mert kép alapján kizárólag csak így lehet meghatározni. A pontos ár meghatározásához, elengedhetetlen tudni, az alapanyag költségeit, és hogy milyen technológiával tud elkészülni az adott ruha, ami a prémium minőségtől a couture kidolgozásig terjedhet. Ez azért is fontos, mert egy ruha többféleképpen elkészíthető, valamint mindenkinek más igényei merülhetnek fel a saját ruhájával kapcsolatosan és egy e-mailes fotó alapján ezt nehéz felmérni. Előfordul, hogy a menyasszony egy keretösszeggel érkezik, ilyen esetben opciós lehetőséget tudok nyújtani, mutatni, hogy ezen összegbe mi az ami beleférhet. 

Viszont ha kiforrott elképzelésed van a menyasszonyi ruháról, anyagáról, kidolgozásáról, kérlek küldd el annak fotóját a tanczos@tanczosdesigner.com e-mail címre, vagy a https://www.facebook.com/tanczosdesigner/ oldal Messenger üzenetébe, vagy akár https://www.instagram.com/tanczosdesigner/ is felveheted velem egy ügyben a kapcsolatot.

Azonban ha tanácstalan vagy akkor kérj időpontot személyes konzultációra a TANCZOS Stúdióba a +36-20/255-1210 telefonszámon, ahol egyénileg foglalkozom Veled.

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ ÁRAK:

- polgári esküvői ruhák 150-300 ezer Forint között.

- menyasszonyi ruhák 200-900 ezer Forint között.

- menyasszonyi ruhák egyedi elképzelések, 

   különleges kérések alapján 500 ezer Forinttól.

- menyecskeruhák 50-180 ezer Forint között.

- koszorúslányruhák 50-150 ezer Forint között.

Az alkalmi és koktél ruhák 70-250 ezer Forint.

Az estélyi ruhák 110-500 ezer Forint.

Személyes Konzultáció:

A menyasszonyi konzultáció, tervezés: bruttó 15.000.- /h díjazás ellenében történik. Mely a TANCZOS-nál megrendelt és elkészített öltözék árából levonásra kerül.


Kattints a gombokra:

Vedd igénybe kedvezményes Menyasszonyi Csomagjainkat


A csomagokon belül felsorolt ruhadarabok a lehetséges  készítési költséget tartalmazzák a textil árát viszont nem. Egyénileg és méretre szabva készülnek a menyasszonyi, menyecske, koszorúslány és férfi öltözékek. 

Ezüst csomag:

- Menyasszonyi Ruha

- Kiegészítők: fátyol, kesztyű, gyűrűpárna

- Menyecskeruha

A teljes csomag, 250.000.- feletti megrendelés esetén, a menyecskeruha árából 20% kedvezmény.

Arany csomag:

- Menyasszonyi ruha

- Kiegészítők. fátyol, kesztyű, gyűrűpárna,        fejdísz

- Menyecskeruha

- Koszorúslányruha

A teljes csomag, 350.000.- feletti megrendelése esetén, a koszorúslányok ruhájából 30% kedvezmény és a kiegészítő egyike ajándék.

Brill Csomag:

- Menyasszonyi ruha

- Kiegészítők: fátyol, kesztyű, gyűrűpárna, fejdísz

- Menyecskeruha

- Koszorúslányruha

- Férfi öltözék: Öltöny, mellény, nyakkendő vagy francia sál, díszzsebkendő.

A teljes csomag, 450.000.- feletti megrendelés esetén, a menyecskeruha árából 40% kedvezmény és a kiegészítő egyike ajándék.

Szolgáltatás, online konzultáció