https://www.tanczosanita.com

MENYASSZONYI RUHA + CSOMAGOK 

A menyasszonyi ruháim a megrendelő igényei szerint készülnek el, egyedi tervezés és kivételezés alapján. Amikor Veled, mint menyasszonnyal konzultálok, a beszélgetésünk egész folyamata alatt együtt alakítjuk és választjuk meg a Számodra legelőnyösebb ruha vonalvezetését és annak formavilágát, díszítőelemeit és ami a legfontosabb az ezzel járó költségvetést. A tervezés sok mindenből kiindulhat, akár az Általad hozott képi/fotó gyűjteményedből, melyet inspirációként mutathatsz meg nekem, ez egy jó kiindulási pont. Mivel számomra az a legfontosabb, hogy az elképzeléseidhez, álmaidhoz legközelebb álló ruha valósulhasson meg. Rugalmasan szeretek állni a feladathoz, így attól sem zárkózom el, ha olyan vággyal, elképzeléssel érkezel hozzám, ahol olyat kérsz, amelyet egy az egyben szeretnél Magadon viszontlátni.

Amennyiben ha külföldről érkezel, mert az életed színtere oda köt, akkor lehetőség szerint alkalmazkodom mind a tervezést és készítést illetően, úgy alakítjuk ki a konzultációra és a próbákra vonatkozó időszakot, hogy annak könnyedsége és élménye ugyanúgy megélhető legyen Számodra, mintha néhány kilométerről jöttél volna el hozzám. Mivel számtalan esetben előfordult már, hogy külföldről érkezett menyasszony, így kapacitásunk és logisztikánk teljesen felkészült. A menyasszony kérésére akár 1 hét alatt is elkészül az álomruha.

Menyasszonyoknak információ a tervezéssel és készítéssel kapcsolatosan:

Előzetesen úgy döntesz, első körben e-mail, vagy Facebook üzenetben küldesz ruhafotót, akkor a készítési árral kapcsolatban hozzávetőleg érkezik vissza a válasz, mert kép alapján kizárólag csak így lehet meghatározni. A pontos ár meghatározásához, elengedhetetlen tudni, az alapanyag költségeit, és hogy milyen technológiával tud elkészülni az adott ruha, ami a couture kidolgozástól kezdve a prémium minőségig terjedhet. Ez azért is fontos, mert egy ruha többféleképpen elkészíthető, valamint mindenkinek más igényei merülhetnek fel a saját ruhájával kapcsolatosan és egy e-mailes fotó alapján ezt nehéz felmérni. Előfordul, hogy a menyasszony egy keretösszeggel érkezik, ilyen esetben opciós lehetőséget tudok nyújtani, mutatni, hogy ezen összegbe mi az ami beleférhet. 

Viszont ha kiforrott elképzelésed van a menyasszonyi ruháról, anyagáról, kidolgozásáról, kérlek küldd el annak fotóját a tanczos@tanczosdesigner.com e-mail címre, vagy a TANCZOS Facebook oldal Messenger üzenetbe.

Azonban ha tanácstalan vagy akkor kérj időpontot személyes konzultációra a TANCZOS Stúdióba a +36-20/255-1210 telefonszámon, ahol egyénileg foglalkozom Veled.

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ ÁRAK:

- polgári esküvői ruhák 120-300 ezer Forint között.

- menyasszonyi ruhák 180-900 ezer Forint között.

- menyasszonyi ruhák egyedi elképzelések, 

   különleges kérések alapján 500 ezer Forinttól.

- menyecskeruhák 30-120 ezer Forint között.

- koszorúslányruhák 30-80 ezer Forint között.

Az alkalmi és koktél ruhák 60-250 ezer Forint.

Az estélyi ruhák 80-500 ezer Forint.

Személyes Konzultáció:

Minden egyes női-férfi öltözék konzultációs ideje az első egy órában ingyenes, utána minden megkezdett óra 15.000.- /h díjazás ellenében történik. Mely a TANCZOS-nál megrendelt és elkészített öltözék árából levonásra kerül.


Menyasszonyi Csomagjaink


A csomagokon belül felsorolt ruhadarabok a lehetséges  készítési költséget tartalmazzák a textil árát viszont nem. Egyénileg és méretre szabva készülnek a menyasszonyi, menyecske, koszorúslány és férfi öltözékek. 

Bronz csomag:

- Menyasszonyi ruha

- Kiegészítők: fátyol, kesztyű, gyűrűpárna

A teljes csomag, 150.000.- feletti megrendelés esetén, a kiegészítők egyike ajándék.

Ezüst csomag:

- Menyasszonyi Ruha

- Kiegészítők: fátyol, kesztyű, gyűrűpárna

- Menyecskeruha

A teljes csomag, 250.000.- feletti megrendelés esetén, a menyecskeruha árából 20% kedvezmény.

Arany csomag:

- Menyasszonyi ruha

- Kiegészítők. fátyol, kesztyű, gyűrűpárna,        fejdísz

- Menyecskeruha

- Koszorúslányruha

A teljes csomag, 350.000.- feletti megrendelése esetén, a koszorúslányok ruhájából 30% kedvezmény és a kiegészítő egyike ajándék.

Gyémánt Csomag:

- Menyasszonyi ruha

- Kiegészítők: fátyol, kesztyű, gyűrűpárna, fejdísz

- Menyecskeruha

- Koszorúslányruha

- Férfi öltözék: Öltöny, mellény, nyakkendő vagy francia sál, díszzsebkendő.

A teljes csomag, 450.000.- feletti megrendelés esetén, a menyecskeruha árából 40% kedvezmény és a kiegészítő egyike ajándék.